tirsdag 22. november 2011

Del 2


Da han kom til oss var han i en elendig forfatning. Ikke bare de utvendige sårene, men også psykisk har han slitt. Og det har vært en lang prosess. Men med god samtaleterapi sammen sine medbamser, har han etterhver følt seg elsket og trygg. Men i det seneste års tid ,har han virket engstelig og stille. Han fortalte meg nervøst at han hadde sett "bølla" fra dengang på TV, i et program om svenske rockeres kriminalitet i Danmark.

Gösta gjenkjente ham på et stort blått fødselsmerke på høyre kinn. Det var helt sikkert at det  var Boris Jekyllson Hyde. Bølla var blitt en voksen mann og er rocker som sin far. Medlem av dansk avdeling for Hells Angels og som har klubbhus i København.

Selv om det ikke er stor sjanse for at Gösta noen gang møter min plageånd, gjorde tanken på det, hans belastede nerver helt ødelagte.
Gösta lurer på om han kan søke politisk asyl i Norge, eller bli i Norge som torturoffer? Da blir han Norsk statsborger på ordentlig, og kan ikke bli sendt tilbake til Danmark, eller andre land?



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar